Management Traineeship

Distrilog Group is een grote logistieke en transport speler, opgericht door de familie Salaerts. Met 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in warehousing, slimme distributie en transport in de hele Benelux met een groot palet aan bijkomende logistieke diensten. We bedienen een brede waaier aan klanten binnen verschillende sectoren, waaronder voeding, petcare, chemie en de doe-het-zelfsector. Delhaize, Tom&Co, AB Inbev, Arvesta, Nestlé, BP en Atlas Copco zijn enkele van onze vooraanstaande klanten.

Zin om deel uit te maken van één van de snelst groeiende logistieke bedrijven in België?

 

ONS AANBOD

 

Een traineeship bij Distrilog Group heeft als doel om hooggeschoolden of pas afgestudeerde universitairen de kans te bieden om de arbeidsmarkt te verkennen. Het einddoel is dat de trainee na afloop een goed beeld heeft van de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en doorstroomt naar een mooie functie binnen de organisatie die in lijn ligt met zijn of haar ambities, vaardigheden en interesses.

Een traineeship omvat:

  • een duurtijd van 6 tot 12 maanden;
  • binnen Supply chain, Transport of Sales;
  • met optimale begeleiding en ondersteuning door senior management;
  • met ruimte voor eigen initiatief;
  • en diversiteit in opdrachten.

Zin om een Management Traineeship te volgen bij één van de snelst groeiende logistieke spelers in België? Stel je dan nu kandidaat via ons online sollicitatieformulier. Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen via personeel@distrilog.be.

Tot binnenkort nieuwe collega?

 

 

REGIO

Willebroek-Londerzeel, Gent

SPECIALISATIE

/

CONTRACTTYPE

Onbepaalde duur