HR Business Partner

Distrilog Group is een grote logistieke en transport speler, opgericht door de familie Salaerts. Met 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in warehousing, slimme distributie en transport in de hele Benelux met een groot palet aan bijkomende logistieke diensten. We bedienen een brede waaier aan klanten binnen verschillende sectoren, waaronder voeding, petcare, chemie en de doe-het-zelfsector. Delhaize, Tom&Co, AB Inbev, Arvesta, Nestlé, BP en Atlas Copco zijn enkele van onze vooraanstaande klanten.

Zin om deel uit te maken van één van de snelst groeiende logistieke bedrijven in België?

 

JOUW JOB

 

Je belangrijkste taken:

 • Je volgt de rekruteringsnoden actief op en staat in voor de tijdige en kwalitatieve invulling van de vacatures. Dit doe je zowel door eigen selectiekanalen aan te boren als door je  nauwe samenwerking met de inhouse uitzendpartners.  
 • Je implementeert het HR beleid binnen de divisie (+/- 400 werknemers - 90% arbeiders, 10% bedienden), werkt hierbij generalistisch over de verschillende HR domeinen en waakt over de correcte uitvoering van de HR processen: onthaal, evaluatietrajecten, absenteïsmebeleid, transport academy, …
 • Je staat management en werknemers bij met raad en daad, zo geef je ondersteuning bij diverse gesprekken, heb je een goede kennis van sociale wetgeving om de diverse vragen te beantwoorden, volg je de werknemers actief op, …
 • Je vindt het belangrijk om de business en je collega’s te kennen om met expertise te kunnen handelen  en onderneemt hiertoe de nodige actie.
 • Je analyseert data om de diverse processen op een correcte wijze op te volgen en bij te sturen waar nodig.
 • Je hebt oog voor verbeteringsopportuniteiten en werkt mee aan diverse HR projecten.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Director en werkt nauw samen met  je collega’s van Payroll en Training.

 

JOUW PROFIEL

 

 • Je koppelt je Bachelor/ Master diploma aan een relevante werkervaring.
 • Je bent gedreven en hebt een goed analytisch en menselijk inzicht. Je bent flexibel zowel naar taken als naar uren.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands en weet je ook goed uit te drukken in het Frans.
 • Je functioneert uitstekend in een operationele, hands-on omgeving.

 

ONS AANBOD

 

Een fijne job in een dynamische, servicegerichte werkomgeving, waar initiatief en eigen inbreng worden gewaardeerd. Je maakt deel uit van een organisatie die voortdurend streeft naar verbetering, en waar de ziel van het familiebedrijf zich weerspiegelt in het teamgevoel en de interactie tussen alle collega’s.  Naast jouw loon ontvang je extralegale voordelen (waaronder een bedrijfswagen), begeleiding van een peter of meter en een uitgewerkt onboarding programma. Zo zit je zeer snel aan het stuur van jouw nieuwe uitdaging.

Deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan online. Aarzel niet om contact op te nemen via personeel@distrilog.be bij vragen. Tot binnenkort nieuwe collega?

 

REGIO

Willebroek-Londerzeel

SPECIALISATIE

HR

CONTRACTTYPE

Onbepaalde duur