Payroll Specialist

Distrilog Group is een grote logistieke en transport speler, opgericht door de familie Salaerts. Met 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in warehousing, slimme distributie en transport in de hele Benelux met een groot palet aan bijkomende logistieke diensten. We bedienen een brede waaier aan klanten binnen verschillende sectoren, waaronder voeding, petcare, chemie en de doe-het-zelfsector. Delhaize, Tom&Co, AB Inbev, Arvesta, Nestlé, BP en Atlas Copco zijn enkele van onze vooraanstaande klanten.

Zin om deel uit te maken van één van de snelst groeiende logistieke bedrijven in België?

 

JOUW JOB

 

Als Payroll Specialist ben je verantwoordelijk voor het hele payroll proces en de HR administratie voor enkele vestigingen. Voor hen ben je het aanspreekpunt voor payroll en HR admin gerelateerde vragen.

Je belangrijkste taken:

 • Samen met het sociaal secretariaat, SD Worx, sta je in voor een correcte en tijdige loonadministratie: voorschotten, maandelijkse afrekening en speciale berekeningen. Je zorgt voor de toepassing van de correcte cao bepalingen (arbeiders 140.03 – bedienden 226)
 • Je zorgt voor de in- en uitdiensttredingen, en volgt de personeelsdossiers goed op.
 • Je volgt dagelijks de tijd- en afwezigheidsregistratie op, gaat achter de ontbrekende info aan, en bent waakzaam voor criteria m.b.t. absenteïsme.
 • Je zorgt voor het tijdig doorzenden van de prestaties van de uitzendkrachten.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden voor vragen rond tijdsbeheer, tijdskrediet, thematische verloven, sociale wetgeving,…
 • Je bent op de hoogte van de sociaal juridische actualiteit en kan je collega’s hierover duidelijk informeren.
 • Je bent kritisch, stelt zaken in vraag en doet voorstellen voor (proces)verbeteringen.
 • Je maakt deel uit van het HR team (9 collega’s) en rapporteert aan de HR Director.
 • Voltijds of Deeltijdse (min. 50%) tewerkstelling mogelijk.

 

JOUW PROFIEL

 

 • Je bent analytisch sterk,  werkt zeer zelfstandig en nauwkeurig, je bent organisatorisch sterk en discreet.

 • Je bent een teamplayer die verantwoordelijkheid neemt voor de eigen job.

 • Je hebt min. een Bachelor en koppelt dit bij voorkeur aan een relevante werkervaring of aan je enthousiasme om payrollervaring op te bouwen.

 

ONS AANBOD

 

Een fijne job in een dynamische, servicegerichte werkomgeving, waar initiatief en eigen inbreng worden gewaardeerd. Je maakt deel uit van een organisatie die voortdurend streeft naar verbetering, en waar de ziel van het familiebedrijf zich weerspiegelt in het teamgevoel en de interactie tussen alle collega’s.  Naast jouw loon ontvang je extralegale voordelen, begeleiding van een peter of meter en een uitgewerkt onboarding programma. Zo zit je zeer snel aan het stuur van jouw nieuwe uitdaging.

Deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan online. Aarzel niet om contact op te nemen via personeel@distrilog.be bij vragen. Tot binnenkort nieuwe collega?

 

REGIO

Willebroek-Londerzeel

SPECIALISATIE

HR

CONTRACTTYPE

Onbepaalde duur