Chauffeur zaterdag

Distrilog Group is een grote logistieke en transport speler, opgericht door de familie Salaerts. Met 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in warehousing, slimme distributie en transport in de hele Benelux met een groot palet aan bijkomende logistieke diensten. We bedienen een brede waaier aan klanten binnen verschillende sectoren, waaronder voeding, petcare, chemie en de doe-het-zelfsector. Delhaize, Tom&Co, AB Inbev, Arvesta, Nestlé, BP en Atlas Copco zijn enkele van onze vooraanstaande klanten.

Zin om deel uit te maken van één van de snelst groeiende logistieke bedrijven in België?

 

JOUW JOB

 

 

Als chauffeur stel je elke dag onze klanten tevreden door tijdig en altijd met een goed humeur hun goederen te leveren.

Je draagt jouw Distrilog-pet met veel trots en veiligheid staat bij jou boven alles.

Je gaat verantwoordelijk om met jezelf, de andere bestuurders op de baan en de te leveren goederen.

 

 In deze belangrijke en boeiende job heb je een waaier aan taken:

  • Je laadt en lost goederen met behulp van een elektrische transpalet
  • Je verzorgt de bijbehorende administratie bij de levering en de ophaling

 

Aan het begin van je tewerkstelling word je opgeleid door ervaren peterchauffeurs die je ook na jouw opleiding met raad en daad bijstaan. Bij onze coach kan je ook altijd terecht voor extra begeleiding!

 

JOUW PROFIEL

 

  • Je hebt een C of CE rijbewijs

  • Je vrienden omschrijven je als verantwoordelijk, zelfstandig en klantvriendelijk

  • Je helpt je klanten vlot in het Nederlands, Frans of Engels

  • Je wil op zaterdag wat bijverdienen! Zowel chauffeurs die doordeweeks al voor ons rijden, als chauffeurs die enkel op zaterdag beschikbaar zijn, komen in aanmerking.

 

ONS AANBOD

 

Een fijne job in een dynamische, servicegerichte werkomgeving, waar initiatief en eigen inbreng worden gewaardeerd. Je maakt deel uit van een organisatie die voortdurend streeft naar verbetering, en waar de ziel van het familiebedrijf zich weerspiegelt in het teamgevoel en de interactie tussen alle collega’s.  Naast jouw loon ontvang je extralegale voordelen, begeleiding van een peter of meter en een uitgewerkt onboarding programma. Zo zit je zeer snel aan het stuur van jouw nieuwe uitdaging.

Deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan online. Aarzel niet om contact op te nemen via personeel@distrilog.be bij vragen. Tot binnenkort nieuwe collega?

 

REGIO

Willebroek-Londerzeel

SPECIALISATIE

Chauffeur

CONTRACTTYPE

Interim, optie vast